Project Description

Ervaren allround objectbeveiliger

Voel jij je helemaal thuis binnen een overheidsinstantie? Ben jij iemand die stof makkelijk zich eigen maakt en gewend is om met meerdere procedures en systemen te werken? Ben je alert en handel je proactief? Dan maken wij graag kennis met jou!

Wat ga jij doen?
Voor onze opdrachtgever in Den Haag zijn wij per direct op zoek naar een gemotiveerde en flexibele beveiliger. Als beveiliger verwelkom jij de bezoekers met een glimlach, houd preventief toezicht, loopt controle– en brand- en sluitrondes en verzorg jij alarmopvolging bij agressiemeldingen. De werkzaamheden worden uitgevoerd in een groot overheidsgebouw waarbij jij tevens ingezet wordt in een omvangrijke beveiligingsloge. Hier kom jij te werken met diverse beveiligingssystemen zoals cctv, toegangscontrole systeem, etc. Voor deze afwisselende baan moet je punctueel zijn, een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben en passie voor het vak.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent in het bezit van een diploma Beveiliger 2;
  • Je bent in het bezit van een geldig BHV en EHBO diploma incl. reanimatie en AED;
  • Je bent bekend diverse beveiligingssystemen zoals cctv, toegangscontrole systemen, etc;
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in beveiliging als (object)beveiliger;
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

Vanzelfsprekend hebben wij een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket voor je klaar liggen. Contract voor bepaalde tijd, met de optie tot verlenging. Salaris conform CAO particuliere beveiliging en een leuke werkomgeving!

Solliciteren?

Ben je enthousiast en klaar voor een nieuwe uitdaging bij? Dan ontvangen wij graag jouw CV met motivatiebrief!

Direct solliciteren