Project Description

Wil jij bijdragen aan een veilige, gastvrije en aangename uitgaansomgeving voor de bezoekers van een van de mooiste pleinen van Amsterdam?  Weet jij van aanpakken en heb jij goede sociale vaardigheden? Dan hebben wij de ideale vacature voor jou!

Wat ga je doen?

Als Security Host ben jij het visitekaartje van een van de uitgangspleinen van Amsterdam. Je zorgt dat de bezoekers van dit plein veilig en zorgeloos kunnen genieten van een avondje stappen. Jij beantwoordt vragen van bezoekers en verwijst ze waar nodig door. Je hebt een signalerende rol en zorgt door jouw aanwezigheid en alertheid voor een prettig en veilig leefklimaat in de buurt. In geval van onwenselijke en onveilige situaties treed je bemiddelend en corrigerend op, waarbij je mensen durft aan te spreken op hun gedrag. Door jouw inzet neemt de veiligheid én het veiligheidsgevoel aanzienlijk toe. Jij werkt samen met de horecaportiers en horecaondernemers in en rond het plein. Ingeval van incidenten en/of bij uitzettingen ondersteun je hen. Gezien de werkzaamheden zich buiten bevinden, moet je niet vies zijn van een beetje regen of kou en je hebt geen probleem met urenlang op je benen staan. Voor deze uitdagende functie zoeken wij een stevige standvastige Security Host die zowel veiligheid als gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan!

De ideale security host:

  • heeft bij voorkeur een beveiliger 2 diploma;
  • is bekend met de werkzaamheden als Toezichthouder/Security Host;
  • straalt gezag uit en staat stevig in de schoenen;
  • is communicatief sterk zowel verbaal als non verbaal;
  • is minimaal 3 weekenden per maand beschikbaar op vrijdag- en zaterdagavond van
    21:00 uur tot en met 06:00 uur;
  • woont in Amsterdam of nabije omgeving (max 40 km).

Wat bieden wij?
Wij bieden naast een leuke baan en salaris conform cao. Naast het werk als Security Host is er ook de mogelijkheid om te werken als evenementbeveiliger.

Solliciteren?
Ben jij de stevige beveiliger die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw CV met foto en motivatiebrief!

Direct solliciteren