Hoe werkt Finder?

Finder is de oplossing om een complex wagenpark in beeld te brengen. Tevens zult u realtime inzage hebben waar uw objecten, ladingen of personen zich bevinden. Zo heeft u meer inzicht en controle, kunt u uw wagenpark beter beheren, kosten efficiënter inzetten en deze kennis en informatie gebruiken om uw organisatie richting de toekomst te optimaliseren.

Actuele locaties wagenpark

Met Finder bent u altijd op de hoogte van de actuele locaties van uw wagenpark. De objecten worden middels een revolutionaire cloud oplossing in beeld gebracht en gevolgd. De beschikbare informatie kunt u analyseren, communiceren en vervolgens gebruiken om uw concurrentie een stapje voor te blijven. Hiermee ontzorgen wij veel branches zoals wagenparkbeheerders, (auto)verhuurbedrijven, leasemaatschappijen en transportbedrijven.

Persoonlijk en overzichtelijk dashboard

Hoe u deze informatie kunt gebruiken in uw organisatie? U krijgt toegang tot een persoonlijk en overzichtelijk dashboard waarin al uw wensen en behoeften zijn opgenomen. Dit dashboard kunt u vervolgens gebruiken om intern uw medewerkers te informeren, uw klanten sneller en efficiënter te bedienen en uw kosten naar beneden te brengen.

Keurmerk RRS

Met het gebruik van Finder Fiscaal voldoet u aan de registratieplicht als u heeft aangeven bij de belastingdienst dat u geen bijtelling wenst, en daarvoor ook de “verklaring geen privégebruik” heeft ontvangen. Door gebruik te maken van Finder Fiscaal nemen wij uw zorg over om geautomatiseerd uw gereden ritten bij te houden. Finder is dan ook keurmerkhouder en voldoet daarmee aan de hoogste eisen als het gaat om de borging van uw privacy en gereden kilometers. Zie ook de volgende link met de Gedragscode Privacy KRRS.

Deelnemer branchevereniging BVLR

Kwaliteit is belangrijk en een van onze speerpunten. Daarom zijn wij een actieve deelnemer binnen de branchevereniging BVLR. BVLR staat voor Branchevereniging Voor Leveranciers van Ritregistratiesystemen. In samenspraak met marktpartijen, overheid en onze klanten zorgen we ervoor dat de continuïteit van onze bedrijven  en de te leveren diensten op een hoog niveau blijven.

Vraag een gratis demonstratie aan!

direct demonstratie aanvragen