Hoe werkt Finder?

Finder is de oplossing om een complex wagenpark in beeld te brengen. Tevens zult u realtime inzage hebben waar uw objecten, ladingen of personen zich bevinden. Zo heeft u meer inzicht en controle, kunt u uw wagenpark beter beheren, kosten efficiënter inzetten en deze kennis en informatie gebruiken om uw organisatie richting de toekomst te optimaliseren.

Actuele locaties wagenpark

Met Finder bent u altijd op de hoogte van de actuele locaties van uw wagenpark. De objecten worden middels een revolutionaire cloud oplossing in beeld gebracht en gevolgd. De beschikbare informatie kunt u analyseren, communiceren en vervolgens gebruiken om uw concurrentie een stapje voor te blijven. Hiermee ontzorgen wij veel branches zoals wagenparkbeheerders, (auto)verhuurbedrijven, leasemaatschappijen en transportbedrijven.

Persoonlijk en overzichtelijk dashboard

Hoe u deze informatie kunt gebruiken in uw organisatie? U krijgt toegang tot een persoonlijk en overzichtelijk dashboard waarin al uw wensen en behoeften zijn opgenomen. Dit dashboard kunt u vervolgens gebruiken om intern uw medewerkers te informeren, uw klanten sneller en efficiënter te bedienen en uw kosten naar beneden te brengen.

Vraag een gratis demonstratie aan!

direct demonstratie aanvragen